Esküvő műhely

 

 Azt hiszem eljött az ideje, hogy említést tegyünk a szaténnal bevont cípőkről. Én általában óvok mindenkit attól, hogy ilyet válasszon. A bőr időtálló, ezáltal értéktartó. Sajnos nem mondható ez el a szaténos barátjáról...

Ha valamiért mégis ilyen cipőbe szerettek bele, feltétlen érdeklődjetel előtte arról, vállalják e a cipő tisztítását! Természetesen nem a bolti eladótól, hanem ha készíttetitek, akkor a készítőtől, ha pedig boltban vásároljátok, akkor előtte interneten nézzetek utána ki vállalja! (Google a jóbarátunk)

SEMMI ESETRE SE FOGJATOK HOZZÁ HÁZILAG!!

A ragasztó amivel a textil rá van dolgozva a bőr alapra, feloldódik és csodálatos sárga foltot hagy maga után a száradást követően...

Természetesen ha kreatív az ember, csipke réteggel és egyéb díszítéssel el lehet fedni, hogy megmentsük a cipőt a kidobástól. Szerencsés esetben minden adott hozzá, hogy ne a kukában végezze, de továbbra is azt ajánlom, hogy érdemes beáldozni bőrcipőre, ha nem egy alkalomra szánjátok!

Szemléltetőként a képen látható, hogy miért ne tisztítsuk házilag a szaténnal bevont cipőt, és ha már megtettek, mi mentheti meg... A cipő lábfej részénél látható az elszíneződés. Jelen esetben be tudtuk szerezni hozzá azt, amivel a cipő díszítése készítve van. Látható a végeredmény, ahogyan a lehetőségekhez képest esztétikusan elfedtük a foltokat.

Árajánlat kérés

Használható kép formátumok: bmp, jpg, gif, png Max képméret 5Mb. Ha valahol az interneten láttad A ruhát, akkor a megjegyzés rovatban fentebb azt is megadhatod a pontos link megadásával.