Esküvő műhely

 

Az első találkozásom Veled a méretvételkor történik. Ilyenkor beszélünk meg minden fontos dolgot.

Ha van konkrét elképzelésed, fotód, saját készítésű rajzod, hozdd el!

Ha nincsen semmi ötleted, akkor sem kell kétségbe esned, mert rengeteg magyar és külföldi magazinom van, amit nézegethetsz, ha szeretnél.
Ha rám bízod magad, akkor beszélgetésünk alatt megpróbálom megállapítani, hogy milyen típusú ruha állhat Neked a legjobban, ami kiemeli az adottságaidat, és illik az egyéniségedhez.

A méretvételkor én lerajzolom, amit elképzeltél.

Amikor elkészülünk együtt a tervezéssel, és minden apró részletet is lefixálunk, akkor kikalkulálom Neked a pontos eladási árat. Ha ez megfelel, akkor ezt írásban is rögzítjük, és ettől az ártól már nem térünk el, kivéve, ha Te valamilyen + kiegészítőt (fátyol, fejdísz, + anyag, stb)is szeretnél vásárolni később.

Méretvételkor elkérem a rögzített ár felét foglalóként (ugyebár ez azt jelenti, hogy ha te elállsz a szerződéstől, akkor ezt az összeget nem kapod vissza).
Ezt azért kérem el, mert nem szeretném, hogy meggondolatlanul, hirtelen "felindulásból" dönts a munkánk mellett, és később, amikor másik menyasszonyi ruhát látsz meg, és inkább azt választod, akkor tőlünk pedig a foglalót visszakéred. Ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább a méretvétel előtt nézelődj más szalonokban, próbálgass, és csak akkor gyere hozzám, ha ezer százalékig biztos vagy abban, hogy varratni szeretnél, és pedig velünk.

Ez azért lényeges, mert a tervezés után hozzálátunk a ruha szabásmintájának az elkészíttetésének, anyag, csipke, gyöngy stb. vásárlásának, tehát egy csomó költség felmerül, és egy csomó munkaidőt ledolgozunk a menyasszonyi ruháddal, amikor Te még azt hiszed, hogy mi még neki sem láttunk.

 

Mit kell hozni a méretvételre?  

A méretvételre kell hozni tehát:

  • egy cipőt
  • melltartót (ha lehet, akkor ebben gyere)
  • fotóidat, rajzaidat, ha vannak
  • a kalkulált összeg felét foglalónak

A cipő és a melltartó nem kell, hogy az igazi esküvői legyen a méretvételen; elég, ha csak ahhoz hasonlók.

A próbára viszont már teljes harcidíszben kell jönni, mert akkor már nagyon fontos minden apró kis részlet is.

 

 

Fehérnemű  

Miért fontos a melltartó?

A menyasszonyi ruha alá olyan melltartót vásárolj, ahol az alábbi fő szempontok érvényesülnek:

  • nagyon jól tartson (nagy melleknél különös fontos, hogy a mellek a ruha alatt ne lógjanak, és ne lifegjenek jobbra-balra)
  • ne legyen extrán csipkés, domború mintás, csattos, köves, csilivilis, mert ezek a menyasszonyi ruha finom anyagán átlátszanak, vagy kidudorodnak
  • az anyaga legyen nagyon jó minőségű, ne bökjön, szúrjon, csípjen sehol.


Nem az a lényeg, hogy milyen szexi a melltartó, hanem az, hogy szépen emelje a melleket a ruha fazonához.

 

 

 

 

 

Cipő  

Milyen a jó cipő?

Az a lényeg, hogy kényelmes legyen! Hiszen az igaz, hogy lehet, hogy csak egyszer veszed fel az életedben, de akkor viszont egész nap ezt kell viselned!

Ebben kell vonulnod, vendégeket fogadnod, és táncolnod is.

Amikor esküvői cipőt vásárolsz, próbálj meg olyat vásárolni, amit ha az üzletben felveszel, rásimul a lábadra. Ne nyomja össze a lábujjaidat, ne törje a sarkad, és a magassága miatt ne égjen a talpad. Tartsd magadon, lépkedj benne, és csak eztután dönts.
(Volt már olyan menyasszonyunk, akinek annyira fájt a lába a cipőben, hogy még a ruhapróbát sem bírta ki benne, és az első 5 perc után levette. Képzelheted, milyen volt akkor az esküvő egész napja!)

Ha nem hófehér a ruhád, akkor kérjél tőlem, anyagmintát a ruhádból, és azt vidd magaddal cipőt venni, hogy ne üssön el nagyon a cipő színe a ruha színétől.

 

 

Időpont egyeztetés  

A méretvétel időpontját mindig e-mailben intézzük el, amennyiben lehetséges. Ez azért jó nekem, mert minden e-mailt megtartok, és könnyen visszakereshetek, hogy mit "leveleztünk" meg, mit ígértem Neked, és Te mit kértél tőlem, stb.

Az árajánlatomban mindig küldök egy időpontot is, amire rögtön be is jegyezlek.
Erre azért van szükség, mert mi nem nagyüzemi gyártást végzünk, hanem megvan a maximálisan bevállalható menyasszonyaink száma.
Ha Neked küldök időpontot, az azt jelenti, hogy be tudunk vállalni, és esetleg az utánad jelentkezőt sajnos már nem.

Tehát nagyon fontos, hogy visszaírj nekem, hogy szeretnél-e bennünket megbízni a ruhád elkészítésével, és jó-e az ajánlott időpont, mert ha Te mégsem jössz el, akkor lehet, hogy valaki emiatt marad le a nálunk varrásról, mert a Te időpontod miatt esetleg neki már nem tudunk varrást biztosítani.

 

 

Pontosság  

Sajnos az időm percre pontosan ki van számolva, és elég nagy nálunk amúgy is nyüzsgés, ezért nagyon szépen kérlek, hogy legyél pontos! Ha 2 órát beszélünk meg, akkor az ne fél 2 legyen, mert akkor még az előző menyasszony lehet nálam, vagy éppen varrok, hímzek, stb.

Ha úgy látod, hogy késni fogsz, az nem probléma, csak akkor légyszí csörögj rám, vagy írj sms-t, hogy át tudjam rendezni a programjaimat én is.

Ha meggondolod magad, és még sem jössz el a megbeszélt időpontban, légyszí írj egy e-mailt, hogy ne várakozzak rád hiába.

Ha Neked a pontosságról leírt dolgok alapból természetesek, akkor bocsi, ne vedd magadra!

Köszönöm!

                        

Ez a szolgáltatás tartalmazza: Helyszínen a Menyasszonyi ruha késze vasalását, gőzölését

A Menyasszony szakszerű felöltöztetését.

1 csomag: Kiszállási díj: 30.000,- Kellékek szállítása, helyszínen készrevasalás, öltöztetés

Utazási költség:200,- /Km  Helyszínre utazás + vissza 

2 csomag: Kiszállási díj: 30.000,- Kellélek szállítása, helyszínen készrevasalás, öltöztetés

Utazási költség: 200,- /Km Helyszínre utazás + vissza

Árajánlat kérés

Használható kép formátumok: bmp, jpg, gif, png Max képméret 5Mb. Ha valahol az interneten láttad A ruhát, akkor a megjegyzés rovatban fentebb azt is megadhatod a pontos link megadásával.