Esküvő műhely

 

 

Menyasszonyi ruhák készítésénél mindig fontos, hogy jól érezd magad a választott ruhamodellben. Ennek érdekében szoktam javasolni, bártan menj el ruhát próbálni, és győződj meg arról hogy álmaid ruhája nem csak fényképen mutat jó, hanem büszkén viseled,mert egy veled! 

Széles választék áll rendelkezésre, mint ruha fazon, anyag és díszítettség szempontjából is.

Legjobban keresett a jól ismert "A" vonalú fazon, ami válogatás nélkül mindenkinek jól áll, mert megengedi maga a fazon azt a szabadságot, hogy deréktól derék alattig bárhova építhatjük a szoknyát, kiemeli a derekat és picit nyújt is.

Lehet egyszerű szoknyája vagy többrétegű tüllköltemény, minden esetben tökéletes formát nyújt.

 

 

Megnézem a képgalériáját >>>

 

  

Amennyiben nem a klasszikus vonalakat keresed, szereted a merészebb formákat, színeket, tökéletes választás lehet számodra egy rövid menyasszonyi ruha, esetleg egy kis csavart belevinni és elől rövid hátul hosszú fazont választani.

A klasszikus vonalakat megtartva, a színek játékával is meg lehet bolondítani a ruhákat. Ilyen esetben,saját festésű csipkékkel és hozzá passzoló kiegészítőkkel dolgozunk.

 

 

 

 

 

 

  

Sok menyasszony fordult hozzánk azzal az kérdéssel, hogyan lehetne megoldani, hogy a ceremónián szép nagy uszálya legyen a ruhájának, viszont a vacsorán és a lakodalmon már nincs rá szükség. Nem minden ruhánál lehet szépen kivitelezni az uszály feltűzését és sok esetben zavaró is.

A tökéletes megoldás a többfunkciós ruha.

Külön felköthető uszállyal,ez a probléma elszáll. Gyönyörű nagy ruhában vonulhatsz, mégis kényelmesen táncolhatsz egész este.

Nem csupán a nagy vonulatoktól szabadít meg ez a megoldás, de lehetővé teszi, hogy akár két szoknyahosszal tervezzünk, vagy két ruhafazont ötvözzünk. 

 

 

                        

Ez a szolgáltatás tartalmazza: Helyszínen a Menyasszonyi ruha késze vasalását, gőzölését

A Menyasszony szakszerű felöltöztetését.

1 csomag: Kiszállási díj: 30.000,- Kellékek szállítása, helyszínen készrevasalás, öltöztetés

Utazási költség:200,- /Km  Helyszínre utazás + vissza 

2 csomag: Kiszállási díj: 30.000,- Kellélek szállítása, helyszínen készrevasalás, öltöztetés

Utazási költség: 200,- /Km Helyszínre utazás + vissza

Árajánlat kérés

Használható kép formátumok: bmp, jpg, gif, png Max képméret 5Mb. Ha valahol az interneten láttad A ruhát, akkor a megjegyzés rovatban fentebb azt is megadhatod a pontos link megadásával.